Informatie

Het is belangrijk om te benoemen dat ik (nog) geen professionele fotograaf ben. Ik hou van eerlijkheid en transparantie en het is belangrijk dat verwachtingen en resultaten met elkaar overeenkomen. Tot nu toe krijg ik veel positieve reacties op mijn foto's en ik merk dat ik steeds meer wil en kan ontdekken op dit gebied. Ondertussen probeer ik alles wat ik leer vooral in de praktijk te brengen door te oefenen en te genieten van het fotograferen zelf.

 

Mijn stijl moet je aanspreken, de manier van fotograferen is bij iedere fotograaf anders. Sommige fotografen zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld het vastleggen van snel bewegende beelden (bijvoorbeeld sportfotografie) of maken waanzinnige foto's van wilde dieren, auto's of trouwerijen. Zover ben ik nog lang niet, maar ik hoop mij ooit te kunnen specialiseren in het vastleggen van bewegende dieren, met name paarden en honden, portretfotografie en bruidsfotografie. 


Prijzen

De volgende prijzen zijn ter indicatie. 

Fotoshoot mens & dier (hond, paard) of ouders & kind vanaf € 75,-

Fotoshoot mens & motor of auto vanaf € 50,-

Fotograferen (dagdeel) tijdens een evenement of bijzondere dag vanaf € 150,-

Bedrijfsfotografie vanaf € 200,-

 

Omdat elke situatie anders is, is het erg lastig om op voorhand een prijs te noemen. Het ligt aan de locatie, de hoeveelheid foto's en de persoonlijke wensen van die jij hebt. Stuur mij een e-mail of een WhatsApp bericht 06 - 27 119 884, uiteraard kunnen we ook altijd even bellen.

Evenementen

Uiteraard is er van alles mogelijk. Heb je een bijzonder evenement, een feest of iets anders waarbij het je leuk lijkt om foto's door mij te laten maken? Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis. Hieronder een voorbeeld van het vrijgezellenfeest van Josje, waarvoor ik ook tijdens de bruiloft heb gefotografeerd. Eronder een aantal voorbeelden van foto's die ik heb gemaakt tijdens een motor meeting in Menaldum.