Portfolio - Dieren

Van jongs af aan ben ik al gek op alle dieren, maar vooral op honden. Ik maak graag foto's van oude honden met hun witte snoet, maar ook pasgeboren puppy's. Al mijn hele leven ben ik omringd door allerlei soorten grote en kleine honden. 

hondenfotografie

Portfolio - Landschap

Af en toe maak ik landschapsfoto's binnen en buiten Nederland. Dat kan op Ameland, aan de Zeedijk of in Echtenerbrug zijn, maar ook op Curacao en andere mooie plekken. Hier valt voor mij ook stadsfotografie onder, zoals Willemstad maar ook lekker dichtbij zoals Sneek.

natuurfotografie

Portfolio - Evenementen

Naast fotografie heb ik ook een enorme passie voor motoren en evenementen met auto's. Ook op creatieve evenementen zoals de Etsy Markt in Leeuwarden vind ik het ontzettend gaaf om foto's te mogen maken. 

evenementenfotografie

Portfolio - Mensen

Foto's van mensen zijn altijd bijzonder. Of het nu gaat om het schieten van een zakelijke profielfoto of een fotoshoot met het hele gezin op een waddeneiland. 

portret fotografie fotoshoot familie

Meer bekijken?

Bij evenementen heb ik meestal veel foto's. Soms staan er een paar op mijn website maar er is natuurlijk niet genoeg ruimte om alles te plaatsen. Wil je meer zien? Bekijk dan de volledige fotoalbums op mijn Facebookpagina. 

Creatieve fotoshoots

Als fotograaf ben je altijd in ontwikkeling. Niet alleen kijk ik naar wat ik al kan, ik kijk ook hoe ik mij verder kan ontwikkelen. Daarom sta ik altijd open voor nieuwe mogelijkheden. Heb jij een leuk, creatief idee voor een fotoshoot? Kom maar op!

Heb je vragen? Stel ze gerust!